Over de B&B

Over B&B

Ik ben Carl, de eigenaar en gastheer. Jullie zijn van harte welkom op deze oude keuterboerderij uit ongeveer 1916. De boerderij is tot midden jaren 80 in bedrijf geweest met met name varkens, waarna er enkel privématig “geboerd” is. De boer zelf is nooit in het bezit geweest van een tractor en bijbehorende agrarisch materieel.

Al sinds de aankoop in 2010 wil ik graag deze mooie plek met andere mensen delen. Daarom zijn er twee prachtige kamers ingericht voor mijn familie en voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

Ik wil mijn gasten graag een fijne ervaring geven door persoonlijke aandacht en een met zorg en smaak verzorgd ontbijt van bij voorkeur biologische producten en streekproducten (ontbijt is optioneel).

De B&B ligt direct aan het pieterpad, die ter hoogte van Anderen over de voormalige NOLS-spoorlijn Assen-Stadskanaal loopt. Reizigersvervoer verliep volgens deze dienstregeling. Hierop zie dat er ook in Anderen een halte was. De spoorlijn is rond 1977 gesloopt. Het station van Rolde, de Eexterhalte als het viaduct in het ravijn van Gasselte zijn bewaard gebleven. Nu is het een prachtig wandelpad van Assen naar Stadskanaal.

Ik ben aangesloten bij vereniging

voor meer informatie over deze vereniging zie: Gastvrij Aa en Hunze – Vereniging van B&B / kleinschalige overnachtingondernemers binnen de gemeente Aa en Hunze

Privacyverklaring: privacyverklaring_v1_juli2024_B_B_AnderenErf.pdf

Voel je welkom op B&B Anderen Erf!